Magamról

Történetem:

Mérnökként kezdtem szakmai pályafutásomat, ám az emberek iránti érdeklődés előbb a képzési területre vezetett, majd ennek folytatásaként találtam rá a coaching és a rebirthing módszerére.

Sokat köszönhetek mestereimnek, akik mellet nemcsak módszereket tanultam, hanem saját magam is megtapasztaltam azok erejét.

Több évtizedes vezetői munkám és társadalmi szervezetekben végzett segítő tevékenységem során tapasztaltam, hogy az emberben rejlő képességek kibontakozásához az érzelmi tudatosság, az önreflexió megtanulása sokszor a lexikális tudás halmozásánál is hatékonyabb, így az élet minden területén lehetőséget nyit a harmónia megteremtésére.

Klienseim az életükben jelentkező problémák megoldásához kérnek segítséget és eközben saját magukat ismerik meg, megértve életük fordulópontjait; elengedve azokat a bénító hiedelmeket, melyekkel saját magukat korlátozták.

A hozzám fordulókat támogatva kísérem ezen az úton, tiszteletben tartva tudásukat, belső bölcsességüket.

Coaching tevékenységemben a transzperszonális szemléletű módszerek alkalmazása jelentős helyet foglalnak el, ezzel elősegítve a lelki egészség megőrzését, a munka és a magánélet összhangjának megteremtését.

Klienseimmel igény szerint egyénileg vagy csoportosan is dolgozok.

Ne habozzon, keressen meg!

Lépjen velem kapcsolatba!